woensdag 15 augustus 2012

Happy day

Deze week is er een vriendin van mijn dochter jarig geweest en heb daar voor deze leuke kaart gemaakt. Heb twee magnoliaatjes gebruikt voor deze combinatie te krijgen. Vindt dat het resultaat heel goed gelukt is.


Hier zie je de gehele kaart zoals ik deze gemaakt hebt. Als basis ben ik begonnen met een witte kaart 15 x 15 toen donker groene 14,5 x 14,5 en daarna design papier gebruikt van het merk Forever Friends toen weer een donker groene strook van 5,5 x 15 en met design papier 5 x 14,5 dit 2x gedaan.
In de linker bovenhoek heb ik een Marianne Design mal gebruikt met de bij behorende tekst stempel Van harte gefeliciteerd en in de rechter bovenhoek een hoek swirl gebruikt. Voor de vergrootglas heb ik stickles Star Dust gebruikt en ook een klein beetje op de vleugels van de sprinkhaan. Onder aan het ik een pons van Martha Steward gebruikt voor het gras. Heb deze in gekleurd met Distress Ink.


Hier een close-up van de Marianne Design mal met tekst stempel.

Hier een close-up van de hoek swirl.

Hier een close-up van het vergrootglas, sprinkhaan en gras rand.

Heb ook eens de binnenkant van de kaart aangekleed. Je gaat dat steeds meer zien. Leuk om te doen. Heb ook hier weer een Magnolia stempel voor gebruikt.

Natuurlijk hoort er dan ook nog een eigen gemaakte enveloppe bij.


Met deze kaart wil ik mee doen met de volgende challenge:
IAMC challenge #38 - zomers kaartje

Groetjes Brenda.

3 opmerkingen:

 1. Wat een lief kaartje!! Mooi plaatje en mooi ingekleurd!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gedaan, dat maskeren is heel goed gelukt, je kunt bijna niet zien dat het eigenlijk 2 stempels zijn. Het is een heel leuk kaartje geworden.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een leuk kaartje hoor Astrid en Brenda
  Is ook wel een werk geweest volgens mij
  groejtes andrea

  BeantwoordenVerwijderen