zaterdag 23 juni 2012

Made with Love

Dit opberg kaarten doosje hebben wij gemaakt bij Durvina. Een tijdje geleden hebben wij op een zaterdag weer een hele gezellige workshop bij haar gevolgd.

Zoals je ziet hebben ook wij de bloem ala Durvina gemaakt. Leuk om te doen. De bloemblaadjes eerst goed nat maken lekker propjes ervan maken dan weer open maken en op elkaar neer leggen, daarna alles met een splitpen was zetten en alles weer in elkaar vrommelen en ze weer open maken. Deze bloem met Glimmer Mist bewerkt. Onder de bloem een vogelkooitje met kleine bloemetjes en zwart vogeltje en natuurlijk een heel lief magnoliaatje van de nieuwe serie. Zo is het resultaat van de deksel geworden.
 

Zo ziet het doosje aan de voor kant eruit als je er tegen aan kijkt.


Close-up van de stempeltekst die we gebruikt hebben en afgewerkt met kleine bloemetjes.


Ook nog een hele leuke kaart met Edwin afbeelding gemaakt. Deze komt uit de wat oudere serie van magnolia. Achter de afbeelding hebben weer wat gaas gedaan en afgewerkt met een hekje.De afbeelding is ingekleurd met Prisma Color Premier potloden. Leuk om eens kraft papier te gebruiken.


Leuk dat jullie langs gekomen zijn en dat jullie een berichtje achter laten.

Prettig weekend.

Groetjes Brenda

3 opmerkingen:

 1. Dames wat hebben jullie een mooi kaartendoosje gemaakt op de workshop! En ook nog een mooi kaartje met Edwin. Mooi ingekleurd op kraft!

  Groetjes, Marjke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooie creaties

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattig doosje, leuk om een cadeautje in te doen, of voor je zelf kleine dingetjes of stempelafdrukjes
  Ook de kaart ziet er mooi en leuk uit
  groetjes andrea

  BeantwoordenVerwijderen