woensdag 28 april 2010

Groen kaartje

Hier weer eens een kaartje van mij. Ik heb de laatste tijd heel weinig tijd om iets te doen. Ben veel in de tuin met dit heerlijke weer en heb dan ook geen zin om binnen te zitten na een hele dag werken. Vandaag lekker gebarbequed ook dit is een van mijn favoriete hobbies die ik heb. Maar hier is dan nog een kaartje die ik heb gemaakt.

De kaart is langwerpig met diverse groene papiertjes bewerkt. Heb een 3D plaatje van snoesje erop geplakt en om de kaart rechtop te laten staan twee groene splitpennen en in gedaan.

Prettige avond voor iedereen :)

4 opmerkingen:

 1. Leuk fris kaartje hoor. Ik merk dat iedereen wat meer buiten is. Ik ook hoor, en ja dan heb je automatisch minder tijd om te bloggen.
  Zie je vrijdag misschien.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje
  Gezellige kleurtjes
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk vrolijk kaartje met dat frisse groen weer eens heel iets anders (gebruik die kleur te weinig zoals ik nu zie wordt het heel leuk)En ja met dit heerlijke weer wordt de tijd om te knuselen wel wat minder maar dat halen we over een half jaartje weer wel in nu eerst maar genieten buiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk fris kaartje geworden, volgens mij heb ik eigenlijk ook nooit groen gebruikt is toch wel heel mooi. Ja, geniet en hé dit lekkere weer we moet het er maar even van nemen.

  gr.Louise

  BeantwoordenVerwijderen